Verkocht: Miekeskamp 23, 4175 EC Haaften

€ 320.000,- k.k.

Beschrijving

Graag verwelkomen wij u in deze royale tussenwoning met berging, carport en tuin. Een heerlijk gezinshuis met royale leefruimtes. Als gevolg van de achttien zonnepanelen is het huis als energiezuinig te typeren en heeft het zelfs een A-label. Onderhoudsvriendelijk door het gebruik van grotendeels kunststof kozijnen met HR+ glas. U beschikt over een royale living met openslaande tuindeuren. De moderne keuken is in 2022 nieuw geïnstalleerd en zeer compleet uitgerust. Er zijn maar liefst vier volwaardige slaapkamers en een comfortabele badkamer. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en staat via de openslaande deuren in dynamische verbinding met de living en de keuken. U woont op korte afstand van de supermarkt, warme bakker, basisscholen en sportfaciliteiten. Via het burenpad is een kleine speeltuin bereikbaar. Haaften is gunstig gelegen ten opzichte van snelwegen A2 en A15.

Indeling

Stap met enthousiasme binnen in deze ontvangsthal. De laminaatvloer, spachtelputz wanden en het glad gestucte plafond geven deze ruimte een stijlvolle uitstraling, die ook doorloopt in de living. In deze hal vindt u alles wat u nodig heeft; een praktische schoonloopmat, een toiletruimte, een recent vernieuwde meterkast, de trap naar boven en een royale nis voor de garderobe. De toiletruimte heeft een staand toilet, een fontein en een ontluchtingsraam.

De royale living strekt zicht uit over de gehele lengte van het huis. Het raam in de voorgevel zorgt in combinatie met de openslaande tuindeuren voor een overvloed aan natuurlijk licht en een dynamische verbondenheid met buiten. Doordat u geen directe tegenoverburen heeft, ervaart u in deze living een grote mate van privacy. Zwaai tijdens warmere dagen de tuindeuren open en uw achtertuin wordt als het ware een verlengstuk van uw leefruimte. Het raam in de voorgevel is uitgevoerd met een zonwerend rolluik.

De keuken staat in halfopen verbinding met de living. Op de vloer ligt pvc in een betonlook en de wanden en het plafond zijn glad gestuct. In 2022 werd een kwalitatieve keuken geïnstalleerd met hoogglans kastenfronten en een composiet werkblad. U beschikt over een brede spoelbak met mengkraan, inductiekookplaat met vijf kookzones, designvolle glazen afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser en XL koelkast. De close-in-boiler zorgt ervoor dat u direct over warmwater kunt beschikken. Ook aan kastruimten ontbreekt het u niet. Er zijn diverse ladekasten, een apothekerskast en diverse overige kastruimten. Onder de bovenkasten is led verlichting aanwezig. Het grote raam zorgt voor veel natuurlijke lichtinval en via de deur bereikt u de achtertuin.

Eerste verdieping

De gestoffeerde trapopgang brengt u vanuit de hal naar de eerste verdieping. Aan de overloop grenzen drie magnifieke slaapkamers en een badkamer.

De masterbedroom bevindt zich aan de voorkant en biedt een oase van licht en ruimte. U geniet hier van een panoramisch uitzicht over de ruim opgezette straat. De schuifkastenwand beslaat de hele breedte en hoogte van de kamer, waardoor u een zee aan opbergruimte hebt.

De tweede slaapkamer ligt aan de tuinzijde en is eveneens ruim van formaat. De grijs geschilderde wanden geven de ruimte een moderne uitstraling.

De derde slaapkamer is eveneens gelegen aan de tuinzijde en wat kleiner van formaat. De behangwand met botanisch dessin geeft een leuk effect aan de ruimte. Praktisch is de aanwezigheid van een vaste kast.

Alle slaapkamers zijn uitgevoerd met kunststof kozijnen met HR+ glas en zijn volledig te verduisteren door middel van elektrisch bedienbare, zonwerende rolluiken.

De badkamer heeft een moderne "look and feel". In de inloopdouche kunt een verkwikkende douche nemen. Het wastafelmeubel is uitgevoerd met twee laden en een spiegelkast. Het wandcloset maakt het sanitair in deze badkamer compleet. De verwarming wordt verzorgd door de radiator. Dankzij de slimme doorlusconstructie van de leidingen onder de vloer ervaart u vloerverwarming. In het plafond zijn inbouwspots aanwezig en het draai-/kiepvenster zorgt in combinatie met het elektrische ventilatiepunt in het plafond voor een frisse atmosfeer.

Tweede verdieping

Via een vaste trap bereikt u de tweede verdieping. Wat direct opvalt is het royale vloeroppervlak. Allereerst bereikt u de voorzolder, waar het raam voor een prettige lichtinval zorgt. De vaste kast biedt praktische opbergruimte.

De vierde slaapkamer is royaal van afmeting. De ramen bieden uitzicht over de woonomgeving. Het rolluik zorgt ervoor dat u deze kamer volledig kunt verduisteren. De bergruimte achter het knieschot is uitgevoerd met schuifdeuren en hierdoor gemakkelijk bereikbaar. Deze bergruimte loopt helemaal door achter de witgoedruimte.

De witgoedruimte is praktisch ingericht. U vindt er een vast werkblad met hieronder de wasmachine-/drogeraansluiting en schappen aan de wand. Bovendien hangen hier de CV-installatie en de omvormer van de zonnepanelen.

Tuin

De voortuin is speels aangelegd met siergrind en een gevarieerde beplanting. De carport op eigen terrein biedt veel gemak. U heeft altijd parkeergelegenheid bij de deur en bescherming van uw voertuig tegen zon, regen en sneeuw.

De achtertuin is grotendeels voorzien van sierbestrating, waardoor het onderhoud een fluitje van een cent is. De smalle borders geven charme aan het geheel. Er is een buitenkraan aanwezig voor het wateren van de planten. Geheel achterin de tuin staat een stenen berging met handige werkbank. De afsluitbare houten poort biedt toegang tot het burenpad, dat u - van en naar - de openbare weg brengt. Voor gezinnen met kinderen is het prettig om te weten dat via het burenpad de kleine speeltuin in de Van Drielekamp veilig binnendoor bereikbaar is.

Bijzonderheden

ALGEMEEN

Alle constructievloeren zijn uitgevoerd in beton. Grotendeels kunststof kozijnen met HR+ glas. Het schilderwerk is van 2023.

De pluspunten

-Ruim opgezette straat met centraal een groenzone
-Praktische indeling en royale leefruimtes
-18 zonnepanelen; in 2022 geïnstalleerd met 25 jaar garantie
-Maar liefst 4 slaapkamers
-Parkeergelegenheid op eigen terrein onder de carport
-Op korte fietsafstand van de supermarkt, warme bakker en basisscholen
-Gunstig gelegen t.o.v. snelwegen A2 en A15

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05941
Vraagprijs € 320.000,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Verkocht
Aanvaarding Per donderdag 1 februari 2024
Aangeboden sinds Donderdag 7 september 2023
Laatste wijziging Woensdag 8 november 2023
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1973
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Zadeldak
Keurmerken Energie prestatie advies
Isolatievormen Dakisolatie
Dubbel glas
HR-glas
Spouwmuren
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 142 m²
Woonoppervlakte 117 m²
Inhoud 411 m³
Oppervlakte externe bergruimte 11 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 13 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 5 (waarvan 4 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Locatie
Ligging Aan rustige weg
Dichtbij openbaar vervoer
In woonwijk
Nabij school
Nabij snelweg
Tuin
Type Achtertuin
Hoofdtuin Ja
Oriëntering Noord-oost
Heeft een achterom Ja
Staat Goed onderhouden
Energieverbruik
Energielabel A
CV ketel
CV ketel Vaillant
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2010
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 1
Aantal overdekte parkeerplaatsen 1
Warm water CV-ketel
Elektrische boiler
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Ventilatie methode Mechanische ventilatie
Natuurlijke ventilatie
Keukenvoorzieningen Inbouwapparatuur
Badkamervoorzieningen Inloopdouche
Toilet
Wastafelmeubel
Parkeergelegenheid Carport
Glasvezelaansluiting aanwezig Ja
Tuin aanwezig Ja
Heeft rolluiken Ja
Heeft schuur/berging Ja
Heeft zonnepanelen Ja
Heeft ventilatie Ja
Kadastrale gegevens
HAAFTEN K 675 HAAFTEN K 675
Perceeloppervlakte 142 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Van Arendonk Makelaardij