Beschrijving

VOORINSCHRIJVING = VOL 

Energiezuinige moderne hoekwoning !  

Op een magnifieke locatie in Haaften dichtbij de brede school en het “Kulturhus” staat deze royale hoekwoning met berging en diepe tuin. Leuk is de aanwezigheid van een groen plantsoen met speeltoestellen aan de voorzijde. Het huis is gebouwd in 2018 en voorzien van zonnepanelen en heeft hierdoor een A+ energielabel. Zowel de begane grond als de 1ste verdieping heeft vloerverwarming dus dat wordt comfortabel genieten. De heerlijke achtertuin heeft een royaal terras, gazon, border en een praktische tuinberging.  

Huurprijs conform de huurcommissie puntentelling.

Door de grote belangstelling voor huurwoningen hanteren wij de volgende werkwijze:
Screening en Creditcheck via Huurcheck Nederland

Heeft u interesse dan vragen wij u de volgende gegevens per mail aan te leveren.

1. NAW-gegevens
2. telefoonnummer
3. huidige woonsituatie 
4. uw motivatie voor deze woning
5. gezinssamenstelling
6. Huurcheck Nederland, eist een minimaal ( gezamenlijk ) NETTO maandinkomen van € 2.900,-- / ( Bruto €  3.950 )

Uw aanvraag wordt alleen in behandeling genomen als de bovengenoemde stukken volledig zijn aangeleverd. U kunt de gegevens mailen naar info@vanarendonkmakelaardij.nl

Indeling

Via de voordeur stapt u binnen in de hal. Wat direct opvalt is de stijlvolle staat van afwerking. De vloer heeft vloerverwarming en is voorzien van pvc. De wanden en het plafond hebben een strakke finish. Deze afwerking van vloer en wanden is doorgetrokken op de gehele begane grond én zelfs op de 1ste verdieping, waardoor een magnifieke eenheid is ontstaan. In de hal vindt u de meterkast en moderne toiletruimte met wandcloset en fontein. 

De keuken is gelegen aan de voorzijde van het huis en voorzien van een keukenopstelling in een moderne witte uitvoering met spoelbak, 4-pitsgaskookplaat, schouwafzuigkap, combimagnetron, koelkast, vaatwasmachine en diverse kastruimten. Prettig is de aanwezigheid van een raam in de voorgevel, dat uitzicht biedt op de straatzijde. 

De woonkamer is royaal van afmeting en staat in open verbinding met de keuken. De royale raampartij zorgt in combinatie met de tuindeur voor een dynamische verbondenheid met de achtertuin. Tenslotte vindt u in deze woonkamer een trapkast, die een praktische opbergruimte biedt voor uw proviandvoorraad.

Eerste verdieping

Via de woonkamer bereikt u het afsluitbare trapportaal met de trap naar de 1ste verdieping. De trap is geschilderd en voorzien van antislipprofielen. Zoals reeds eerder vermeld is deze verdieping geheel voorzien van vloerverwarming. Aan de overloop grenzen 3 ruime slaapkamers en de badkamer. 

De royaal bemeten masterbedroom ligt aan de voorzijde van het huis en is uitgevoerd met een dakkapel. De ruime 2de en 3de slaapkamer zijn gelegen aan de tuinzijde en beiden voorzien van een groot Velux-venster. 

De comfortabele badkamer is uitgevoerd met een inloopdouche, wandcloset en een wastafel met planchet en spiegel. Bovendien is er mechanische ventilatie aanwezig en prijkt in het dakvlak een Velux-venster.

Tweede verdieping

Via een vaste open trapopgang bereikt u een royale open zolderverdieping met Velux-dakvenster. In een afgesloten ruimte vindt u de wasmachine-aansluiting en de HR-combiketel. Gezien het grote oppervlak van deze verdieping heeft u de mogelijkheid een extra slaapkamer te creëren.

Tuin

De voortuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en geeft het huis een verzorgd aanzicht vanaf de straatzijde. 

De achtertuin is gelegen op het zuidoosten. Tegen de achtergevel van het huis ligt een heerlijk terras van sierbestrating. De sierbestrating loopt in een pad door het gazon naar de achterzijde van de tuin, waar de houten berging (v.v. elektra) is gesitueerd en u de poort aantreft naar het burenpad.

Bijzonderheden

ALGEMEEN

Royaal door de aanwezigheid van 3 slaapkamers en een flinke (slaap-)zolder. Energiezuinig door de PV-zonnepanelen op het dak en de uitstekende isolatievoorzieningen inclusief HR++ glas. Bijzonder comfortabel als gevolg van de vloerverwarming op zowel de begane grond als de 1ste verdieping. Bovendien profiteert u van de gemakken van een moderne keuken en up-to-date sanitair. De magnifieke achtertuin heeft een heerlijk terras. Kortom, genieten! 

LOCATIE

- Ideaal gelegen t.o.v. het “Kulturhus”; waarin twee lagere scholen, de BSO, peuterspeelzaal, bibliotheek, dorpshuis, ontmoetingsruimten en een sporthal gevestigd zijn. Daarnaast maken diverse verenigingen gebruik van het "Kulturhus". 

- De wijk is bereikbaar vanaf zowel de Bernhardstraat als de Enggraaf

- Autosnelwegen A2 en A15 zijn binnen enkele autominuten bereikbaar

- Vanuit Haaften is er een busverbinding naar het NS-station van o.a. Gorinchem en Geldermalsen


DOOR DE GROTE BELANGSTELLING VOOR HUURWONINGEN HANTEREN WIJ DE VOLGENDE WERKWIJZE: 

- 2 maanden borg 
- grote huisdieren niet toegestaan 

Screening en Creditcheck via Huurcheck Nederland

Heeft u interesse dan vragen wij u de volgende gegevens per mail aan te leveren.

1. NAW-gegevens
2. telefoonnummer
3. huidige woonsituatie 
4. uw motivatie voor deze woning
5. gezinssamenstelling
6. Huurcheck Nederland, eist een minimaal ( gezamenlijk ) NETTO maandinkomen van € 2.900,-- / ( Bruto €  3.950 )

Uw aanvraag wordt alleen in behandeling genomen als de bovengenoemde stukken volledig zijn aangeleverd. U kunt de gegevens mailen naar info@vanarendonkmakelaardij.nl

Kenmerken