Omschrijving

De verkoop van deze woning start met een OPEN HUIS op zaterdag 31 augustus van 10.00 – 11.30 uur. Je bent dan van harte welkom om vrijblijvend en zonder afspraak een kijkje te komen nemen. 

Aan de rand van het aloude en pittoreske vestingstadje Buren, grenzend aan wandelpark De Toeren met zijn slingerende paden ligt deze complete en betaalbare twee onder één kapwoning.

Een absoluut pluspunt van deze woning is de uitgebouwde woonkeuken, de openslaande deuren geven veel lichtinval en verbondenheid met de tuin. De geïsoleerde en praktische berging is thans in gebruik als bijkeuken wat deze woning vooral op de begane grond veel leefruimte geeft. De drie slaapkamers en de extra kamer op zolder maken deze woning geschikt voor een ruime doelgroep aan gegadigden.  

Het toeristische Buren ligt in de welbekende Betuwe aan het kleine riviertje de Korne. Buren kent een goed voorzieningenniveau met o.a. een basisschool, dorpssupermarkt, diverse verenigingen, kerk en klein ambachtelijke winkeltjes, boetiekjes en horecagelegenheden. Station Geldermalsen is op 15 minuten fietsen gelegen met directe verbindingen naar o.a. Den Bosch en Utrecht. Op ca. 10 minuten rijden is knooppunt Deil gelegen met rijkswegen A2/A15. Het centrum van Geldermalsen of Tiel zijn eveneens op ca. 10 minuten bereikbaar en hebben uitgebreide voorzieningen en bekende winkelketens. 

INDELING:
Deze kunt u het beste bekijken middels de bijgevoegde plattegrond en de walk-in-home video. Maar…, de enige juiste indruk krijgt u door een afspraak te maken voor een bezichtiging. 

Bezichtigingen zijn ook mogelijk buiten kantooruren.

De woning is ingemeten conform branche brede richtlijn gebaseerd op de NEN2580 norm. Meetrapport aanwezig.

Bijzonderheden:
- diverse kozijnen vernieuwd in 2018, waaronder de volledige begane grond
- diverse binnendeuren vernieuwd
- keukenapparatuur vernieuwd in 2018
- carport
- parkeerruimte voor 2 auto's op eigen terrein
- grenzend aan wandelpark
- multifunctionele bijkeuken; werken aan huis / levensloopbestendig wonen / praktijkruimte / enz.

Kenmerken