Beschrijving

ZES VRIJE BOUWKAVELS VOOR VRIJSTAAND WONEN AAN DE RAND VAN EST

Velen dromen ervan ... 
Een eigen huis bouwen op een schitterende landelijke locatie. 

Net buiten het Betuwse dorp Est bieden wij zes royale bouwkavels aan voor vrijstaand wonen. Bouwen in een stijl die u zelf kiest met een indeling die bij u past. Iedere kavel heeft weer iets eigens door afmeting, ligging en uitzicht. 

Er is veel aandacht besteed aan het beeld- en inrichtingsplan. De kavels komen te liggen aan een statige laan met bomen en beukhagen. Om de bouwkavels wordt een parkachtig landschap gecreëerd met weides en solitaire bomen. Voortbordurend op dit landschappelijk karakter dienen als erfafscheiding rond de bouwpercelen beukhagen geplaatst te worden, waarmee het landschappelijk karakter wordt versterkt. 

De te realiseren woningen mogen in basis een bouwvolume van 750 m³ hebben. Dit is aanzienlijk te vergroten omdat de woningen binnen de mogelijkheden van het bestemmingsplan kunnen worden uitgebreid met 150 m² aan- of bijgebouwen. Opvallend aan dit plan zijn de royale bouwvlakken, waardoor er veel ruimte is in de keuze van positionering op het perceel. 

Kavel 1 		ca. 1.136 m²	Koopsom € 330.000,-- k.k.  -	VERKOCHT
Kavel 2		ca. 1.076 m²	Koopsom € 298.000,-- k.k.      
Kavel 3		ca. 1.170 m²	Koopsom € 308.000,-- k.k.   -	VERKOCHT	
Kavel 4		ca. 1.462 m²	Koopsom € 344.000,-- k.k.   -  	VERKOCHT
Kavel 5		ca. 1.397 m²	Koopsom € 325.000,-- k.k.   -	VERKOCHT	 
Kavel 6 		ca. 1.126 m²	Koopsom € 275.000,-- k.k.   -   	VERKOCHT

Bijzonderheden

Est

Est is een klein landelijk gelegen dorp met circa 600 inwoners en behoort tot de mooie gemeente West Betuwe. Het dorp ligt rond een karakteristiek driehoekig dorpsplein met een nog functionerende authentieke waterpomp. Middenin het dorp vindt u de kleine dorpsschool ‘Openbare basisschool Est’ en de hervormde kerk. 

Est heeft een uitstekende geografische ligging direct ten zuiden van de A15 en 5 kilometer ten oosten van de A2. Binnen enkele autominuten zit u vanuit het dorp op de snelweg. Buurtbusvereniging ‘West-Betuwe’ verzorgt een lijndienst van en naar Geldermalsen. 

Ondanks, of wellicht dankzij het beperkte inwoneraantal kent Est een rijk verenigingsleven met onder meer een muziekvereniging, toneelvereniging, Oranjevereniging, ijsvereniging, vrouwenvereniging en de Dorpstafel die zich inspant om de leefbaarheid en sociale cohesie in het dorp te verbeteren. Ook kent het dorp een eigen ambachtelijke slagerij en een agrarische winkel / dierenspeciaalzaak.

Voor een uitgebreider voorzieningenniveau kunt u terecht in het nabijgelegen Geldermalsen. U vindt hier o.a. een NS-treinstation, diverse supermarkten, winkels, horeca, sportverenigingen, jachthaven en cultureel centrum ‘De Pluk’.

Kenmerken