Te koop: Zelf bouwen en ontwikkelen dat kan op deze mooie vrije bouwkavel aan de rand van de dorpskern.

kavel_omlijnd_3 p1000556 p1000559 bestemming verbeelding_uitsnede voorgevel linker zijgevel achtergevel rechter zijgevel begane grond 1ste verdieping - kopie 2de verdieping - kopie doorsnede a en b fb-logo3000px
€ 250.000,- k.k.
Adres: Buitenweg 37, 4175AR Haaften
Type object Bouwgrond
Perceeloppervlakte 1.275 m²

Notitie

Algemeen

Bouwkavel van riante afmeting

Buitenkans – bouwkavel op landelijke locatie

Pure vrijheid van wonen, in harmonie met de natuur. Op een unieke landelijke locatie vindt u deze magnifieke bouwkavel van maar liefst 1.275 m². Gesitueerd aan de geliefde Buitenweg in Haaften, waarbij uw achtertuin grenst aan de vrijheid van de landerijen. De koper krijgt de mogelijkheid tot het realiseren van een p... Meer informatie

Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05616
Vraagprijs € 250.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 16 februari 2017
Laatste wijziging Vrijdag 31 maart 2017
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Breedte 17,5 m.
Lengte 68 m.
Perceeloppervlakte 1.275 m²
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

Bouwkavel van riante afmeting

Buitenkans – bouwkavel op landelijke locatie

Pure vrijheid van wonen, in harmonie met de natuur. Op een unieke landelijke locatie vindt u deze magnifieke bouwkavel van maar liefst 1.275 m². Gesitueerd aan de geliefde Buitenweg in Haaften, waarbij uw achtertuin grenst aan de vrijheid van de landerijen. De koper krijgt de mogelijkheid tot het realiseren van een prachtig ontwerp, dat zich qua architectuur perfect voegt naar haar omgeving. Het bouwplan met schetsontwerp kan worden bijgeleverd. De kavel is reeds opgehoogd, nutsvoorzieningen zijn aanwezig en drukriool is doorgevoerd.

Indeling

HET BOUWPERCEEL

Een uitgesproken kans om een woonhuis te realiseren op een heerlijke locatie met rust, privacy en veel ruimte om de deur.

HET BOUWPLAN

Het perceel vraagt om een bijzonder bouwontwerp, dat een mooie eenheid zal vormen met het landschap en de omgeving. Hiervoor is een karakteristiek herenhuis ontworpen. De inhoud bedraagt maar liefst 750 m³ en het woonoppervlak telt 215 m². Eventuele andere ontwerpen zijn ook mogelijk, echter hiervoor dient de bouwaanvraag te worden herzien.

INFORMATIE EN VERKOOP

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

HAAFTEN

Haaften is een echt dijkdorp gelegen in een uniek gebied aan de rand van de Betuwe. Vanaf de kronkelige Waalbandijk heeft u panoramische vergezichten over het schilderachtige rivierenlandschap, dat gekenmerkt wordt door idyllische dijkhuizen, statige boerderijen en grillig gevormde fruitbomen. Langs de dijk torent korenmolen "De Blauwe Reiger" als een markant punt boven Haaften uit. Haaften is een dorp met geschiedenis. De ruïne van de toren van kasteel Goudenstein herinnert nog aan vervlogen tijden.

Haaften is één van de dorpen van de gemeente Neerijnen en heeft circa 2.650 inwoners. Het is een welvarend dorp met veel voorzieningen, waar het plezierig wonen is. Het centrum van het gezellige dorp heeft diverse winkels waaronder een moderne supermarkt, een warme bakker en een weekmarkt. Daarnaast is er een rijk verenigingsleven en een gloednieuw dorpshuis. Haaften heeft zowel een openbare- als een christelijke basisschool, en regiostad Zaltbommel bevindt zich op fietsafstand.

Mede door de centrale ligging in Nederland is Haaften een geliefd dorp. De snelwegen A15 en A2 bereikt u in enkele minuten rijden.

Bijzonderheden

BESTEMMING EN BOUWVOORSCHRIFTEN

Voor het bestemmingsplan en de bouwvoorschriften, kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Plattegronden

Recent bekeken