Te koop: Emmastraat, 4175 EG Haaften

emmastraat_7_bouwkavel2_lijn emmastraat_7_bouwkavel emmastraat_7_bouwkavel dichtbij emmastraat_vanaf dijk emmastraat_straatje dijk ingekleurde kadasterkaart voor op funda uitsnede kavel_7 kavel_4 kavel_5 emmastraat_omgeving emmastraat_omgeving2 emmastraat_4 emmastraat_omgeving_3
€ 215.000,- k.k.
Type object Bouwgrond
Perceeloppervlakte 1.600 m²

Notitie

Algemeen

Emmastraat 7, Haaften

MAGNIFIEKE VRIJE BOUWKAVEL

Bouw uw droomhuis - aan rand van Haaften - aan de voet van de Waalbandijk !

Wonen in vrijheid !! Op een unieke locatie grenzend aan de vrijheid van het Betuws landschap ligt deze royale bouwkavel van circa 1.600 m² !

Gelegen aan het einde van het doodlopende gedeelte van de Emmastraat, waardoor verkeersrust gegarandeerd is. De Emmastr... Meer informatie

Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05528
Vraagprijs € 215.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 30 september 2015
Laatste wijziging Vrijdag 24 maart 2017
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Breedte 16 m.
Lengte 96 m.
Perceeloppervlakte 1.600 m²
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

Emmastraat 7, Haaften

MAGNIFIEKE VRIJE BOUWKAVEL

Bouw uw droomhuis - aan rand van Haaften - aan de voet van de Waalbandijk !

Wonen in vrijheid !! Op een unieke locatie grenzend aan de vrijheid van het Betuws landschap ligt deze royale bouwkavel van circa 1.600 m² !

Gelegen aan het einde van het doodlopende gedeelte van de Emmastraat, waardoor verkeersrust gegarandeerd is. De Emmastraat gaat aan het eind over in een voetpad, dat tegen het dijktalud naar boven loopt. Op de dijk geniet u van de prachtige vergezichten over de uiterwaarden van de rivier de Waal. Er valt hier zoveel te genieten, dat elk gevoel voor tijd en spoed vervaagt. Het stromen van de rivier, het eeuwige grazen van het vee en de statige stap van de ooievaar tussen de biezen van de brede uiterwaarden. Dit gebied van 78 hectare staat ook wel bekend als “De Crobsche Waard” en kan omschreven worden als een prachtig natuurgebied met graslanden, plassen en houtopstanden.

Op deze locatie geniet u van volop vrijheid en privacy, maar woont u toch op korte afstand van de dorpskern met haar voorzieningen.

Kortom EEN BUITENKANS !

Indeling

BESTEMMING EN BOUWVOORSCHRIFTEN

Voor het bestemmingsplan en de bouwvoorschriften, kunt u contact opnemen met ons kantoor.

U kunt het bestemmingsplan inzien via de internetsite van ruimtelijkeplannen.nl U dient dan bij de zoekopdracht te zoeken op postcode "4175EG" en huisnummer "9". Vervolgens kunt u via de kaart klikken op het betreffende project. De bouwkavel ligt links naast de woning aan de Emmastraat 9.

HAAFTEN

Haaften is een echt dijkdorp gelegen in een uniek gebied aan de rand van de Betuwe. Vanaf de kronkelige Waalbandijk heeft u panoramische vergezichten over het schilderachtige rivierenlandschap gekenmerkt door idyllische dijkhuizen, statige boerderijen en grillig gevormde fruitbomen. Langs de dijk torent korenmolen "De Blauwe Reiger" als een markant punt boven Haaften uit. Haaften is een dorp met geschiedenis. De ruïne van de kasteeltoren van kasteel Goudenstein herinnert nog aan vervlogen tijden.

Thans is Haaften een welvarend dorp met veel voorzieningen, waardoor het daar plezierig wonen is. De velen, die zich in Haaften gevestigd hebben, kunnen dat beamen. Haaften is een van de dorpen van de gemeente Neerijnen en heeft ca. 2650 inwoners. In het centrum van het gezellige dorp vindt u diverse winkels voor uw dagelijkse boodschappen. Voor het basisonderwijs zijn een openbare - en christelijke school in Haaften gevestigd. Regiostad Zaltbommel bevindt zich op korte afstand.

Mede door de centrale ligging in Nederland is Haaften een geliefd dorp. De snelwegen A 15 en A 2 bereikt u in enkele minuten rijden.

Recent bekeken