Te koop: Bouwkavel op mooie hoekpositie

Impressie kavellijn3 luchtfoto kaveltekening_lijn maatvoering kadaster beaujolais-begane-grond_30 beaujolais-verdieping_83 beaujolais-zolder_50
€ 159.000,- v.o.n.
Adres: Kruithof, 4175 AT Haaften
Type object Bouwgrond
Perceeloppervlakte 430 m²

Notitie

Algemeen

Bouwkavel op mooie hoekpositie

Buitenkans – bouwkavel op fraai gesitueerde hoek

Op een magnifieke woonlocatie aan het begin van een woonhofje vindt u deze magnifieke bouwkavel van 430 m². De ligging op de hoek van de Kruithof met de Buitenweg is uitstekend te noemen. De dorpskern met haar winkels ligt op loopafstand, maar ook de Waalbandijk met haar prachtige vergezichten is binnen enkele w... Meer informatie

Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05665
Vraagprijs € 159.000,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 11 januari 2018
Laatste wijziging Maandag 25 juni 2018
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Breedte 16 m.
Lengte 25 m.
Perceeloppervlakte 430 m²
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

Bouwkavel op mooie hoekpositie

Buitenkans – bouwkavel op fraai gesitueerde hoek

Op een magnifieke woonlocatie aan het begin van een woonhofje vindt u deze magnifieke bouwkavel van 430 m². De ligging op de hoek van de Kruithof met de Buitenweg is uitstekend te noemen. De dorpskern met haar winkels ligt op loopafstand, maar ook de Waalbandijk met haar prachtige vergezichten is binnen enkele wandelminuten bereikbaar. De koper krijgt de mogelijkheid tot het realiseren van een prachtig woonhuis met garage.

Indeling

BESTEMMING EN BOUWVOORSCHRIFTEN

Voor het bestemmingsplan en de bouwvoorschriften, kunt u contact opnemen met ons kantoor (0418) 58 42 58.
U kunt het bestemmingsplan inzien via de internetsite van ruimtelijkeplannen.nl U dient dan bij de zoekopdracht te zoeken op postcode "4175AT" en huisnummer "1". Vervolgens kunt u via de kaart klikken op het betreffende project.

HET BOUWPLAN

Op deze prachtige kavel heeft u de mogelijkheid uw droomhuis te realiseren. Uw eigen unieke ontwerp met een indeling, die volledig op uw woonwensen is afgestemd.

Eerder is er al een ontwerp gemaakt, waarvoor de gemeente reeds vergunning had verleend. Dit huis had een vloeroppervlak van 157 m², een inhoud van 566 m³ en een nokhoogte 9,60 meter.

HET DORP HAAFTEN

Haaften is een echt dijkdorp gelegen in een uniek gebied aan de rand van de Betuwe. Vanaf de kronkelige Waalbandijk heeft u panoramische vergezichten over het schilderachtige rivierenlandschap, dat gekenmerkt wordt door idyllische dijkhuizen, statige boerderijen en grillig gevormde fruitbomen. Langs de dijk torent korenmolen "De Blauwe Reiger" als een markant punt boven Haaften uit. Haaften is een dorp met geschiedenis. De ruïne van de toren van kasteel Goudenstein herinnert nog aan vervlogen tijden.

Haaften is één van de dorpen van de gemeente Neerijnen en heeft circa 2.650 inwoners. Het is een welvarend dorp met veel voorzieningen, waar het plezierig wonen is. Het centrum van het gezellige dorp heeft diverse winkels waaronder een moderne supermarkt, een warme bakker en een weekmarkt. Daarnaast is er een rijk verenigingsleven en een gloednieuw dorpshuis. Haaften heeft zowel een openbare- als een christelijke basisschool, en regiostad Zaltbommel bevindt zich op fietsafstand.

Mede door de centrale ligging in Nederland is Haaften een geliefd dorp. De snelwegen A15 en A2 bereikt u in enkele minuten rijden.
Meer informatie over Haaften vindt u op internet op www.haaften.nl en www.neerijnen.nl

Recent bekeken