Te koop: Bouwkans aan de rand van Haaften

a 8934 a 8935 a 8933 a 8932 a 8943 a 8940 a 8938 a 8936 a 8931 kaveltekening_lijn maatvoering kadaster luchtfoto
€ 165.000,- v.o.n.
Adres: Kruithof 1, 4175 AT Haaften
Type object Bouwgrond
Perceeloppervlakte 415 m²

Notitie

Algemeen

Vrije bouwkavel van 415 m²

Bouwkavel op uitstekende locatie

Op een magnifieke woonlocatie aan de rand van het dorp ligt deze magnifieke bouwkavel van 415 m². De kans om uw droomhuis te realiseren. Binnen de kaders van het bestemmingsplan is er veel mogelijk! De goede ligging biedt veel voordelen. Winkels, scholen, huisartsenpraktijk en sportfaciliteiten vindt u op korte afstand. Bovendien ku... Meer informatie

Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05665
Vraagprijs € 165.000,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 11 januari 2018
Laatste wijziging Maandag 30 juli 2018
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Breedte 16 m.
Lengte 26 m.
Perceeloppervlakte 415 m²
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

Vrije bouwkavel van 415 m²

Bouwkavel op uitstekende locatie

Op een magnifieke woonlocatie aan de rand van het dorp ligt deze magnifieke bouwkavel van 415 m². De kans om uw droomhuis te realiseren. Binnen de kaders van het bestemmingsplan is er veel mogelijk! De goede ligging biedt veel voordelen. Winkels, scholen, huisartsenpraktijk en sportfaciliteiten vindt u op korte afstand. Bovendien kunt u in en rond dit Betuwse dorp heerlijk wandelen en fietsen. Aan de zuidzijde wordt Haaften begrensd door de dijk en de rivier de Waal en aan de noordzijde ligt het weidse polderlandschap. Wordt dit uw toekomstige woonomgeving? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Indeling

HET BOUWPERCEEL

Een uitgesproken kans om een woonhuis te realiseren op een heerlijke locatie met rust en vrijheid. De rechthoekige vorm van de kavel geeft optimale mogelijkheden. Langs de slootzijde is reeds beschoeiing aangebracht.

DE BESTEMMINGSPLAN VOORWAARDEN, WAARAAN HET PLAN MOET VOLDOEN:

* Bestemming: Wonen 1. Dit houdt in, dat er een vrijstaand woonhuis gebouwd mag worden

* Maximale bouwhoogte hoofdgebouw: 9 meter

* Maximale goothoogte hoofdgebouw: 6 meter

* Afstand tot de zijdelingse perceelgrens vanaf het hoofdgebouw bedraagt minimaal 3 meter aan beide zijden

* Binnen de bestemming 'Wonen' is de uitoefening van aan-huis-verbonden beroepen toegestaan als nevengeschikte activiteit bij de woonfunctie. De omvang van de activiteit mag niet meer bedragen dan 40% van de gezamenlijke vloeroppervlakte van de bebouwing. Detailhandel is niet toegestaan

*Uiteraard mag er een bijgebouw c.q. garage worden gerealiseerd; op een afstand van minstens 3 meter achter de gevellijn van het hoofdgebouw

* De gezamenlijke oppervlakte van aan-, uitbouwen en bijgebouwen mag 60 m² bedragen

HET DORP HAAFTEN

Haaften is een echt dijkdorp gelegen in een uniek gebied aan de rand van de Betuwe. Vanaf de kronkelige Waalbandijk heeft u panoramische vergezichten over het schilderachtige rivierenlandschap, dat gekenmerkt wordt door idyllische dijkhuizen, statige boerderijen en grillig gevormde fruitbomen. Langs de dijk torent korenmolen "De Blauwe Reiger" als een markant punt boven Haaften uit. Haaften is een dorp met geschiedenis. De ruïne van de toren van kasteel Goudenstein herinnert nog aan vervlogen tijden.

Haaften is één van de dorpen van de gemeente Neerijnen en heeft circa 2.650 inwoners. Het is een welvarend dorp met veel voorzieningen, waar het plezierig wonen is. Het centrum van het gezellige dorp heeft diverse winkels waaronder een moderne supermarkt, een warme bakker en een weekmarkt. Daarnaast is er een rijk verenigingsleven en een gloednieuw dorpshuis. Haaften heeft zowel een openbare- als een christelijke basisschool, en regiostad Zaltbommel bevindt zich op fietsafstand.

Mede door de centrale ligging in Nederland is Haaften een geliefd dorp. De snelwegen A15 en A2 bereikt u in enkele minuten rijden.
Meer informatie over Haaften vindt u op internet op www.haaften.nl en www.neerijnen.nl

Brochure(s) en overige bijlagen

Recent bekeken