Omschrijving

2/1-kapwoning met garage
 
Ruim wonen aan een groen plantsoen!

Op een verkeersluwe woonlocatie aan de rand van de woonwijk staat deze royale 2/1-kapwoning met garage, oprit en tuinberging op een perceel van 218 m² grond. Gebouwd in 1988 met een inhoud van ca. 420 m³ en een woonoppervlak van 108 m². De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en gelegen op de zonnige zuidzijde. Het huis telt maar liefst 4 slaapkamers en biedt de mogelijkheid een 5de kamer te realiseren. De garage is binnendoor bereikbaar en voorzien van verwarming, plafondisolatie en een geïsoleerde pui met deur in de voorgevel. De ligging is bijzonder gunstig ten opzichte van de A2 en de A15.

Indeling

Een sierbestrate oprit brengt u bij de overdekte entree. U komt binnen in de opvallend ruime hal. Deze hal kan ook wel de spil van het huis genoemd worden, aangezien u hier naast de toegang tot de woonkamer en de trapopgang ook de toegang tot de garage en de achterentree naar de tuin aantreft. In de hal vindt u de meterkast en de toiletruimte met fontein en ontluchtingsraam.  

De royale en sfeervolle woonkamer is ruim van afmeting. De raampartijen in de voor- en zijgevel zorgen voor een magnifieke lichtinval en bieden een heerlijk en ruimtelijk uitzicht op de groenzone, die voor het huis ligt. De trapkast biedt een praktische opbergplaats voor uw proviandvoorraad. 

De keuken staat via een toog in halfopen verbinding met de woonkamer. De L-vormige keukenopstelling is uitgevoerd in landelijke stijl en uitgerust met een 1,5 spoelbak, 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, vaatwasmachine, koelkast, kastencarrousel en diverse praktische laden en kastruimten. De 2 ramen boven het werkblad bieden uitzicht op de tuin. Ideaal om uw huisdieren of spelende kinderen tijdens het koken in het vizier te houden. 

Teruggekomen in de hal bereikt u via een deur de garage. Door het aanbrengen van een geïsoleerde pui met toegangsdeur in de voorgevel, het isoleren van het plafond en de aanwezigheid van een radiator is deze garage omgevormd tot berging c.q. bijkeuken en een praktisch verlengstuk van het huis geworden. In de zijgevel bevindt zich bovendien een pui met raam en deur naar de achtertuin. In de garage vindt u de wasmachine-/drogeraansluiting.

Eerste verdieping

Vanuit de hal bereikt u via de gestoffeerde trapopgang de overloop van de verdieping; hieraan grenzen 3 slaapvertrekken en de badkamer. Zowel de overloop als de slaapvertrekken zijn voorzien van vloerbedekking. De royale ouderslaapkamer is gelegen aan de voorzijde van het huis. De raampartij biedt een fijn uitzicht op het groene plantsoen. De royale vaste schuifkastenwand is uitgevoerd met verlichting en biedt een praktische opbergplaats voor uw garderobe. 
	
Slaapkamer 2 is eveneens ruim van afmeting en gelegen aan de tuinzijde. De dakkapel geeft extra ruimte aan dit vertrek. Het raam is uitgevoerd met een elektrisch bedienbaar rolluik. Ook hier vindt u eenzelfde schuifkastenwand met verlichting. 

De 3de slaapkamer is gelegen aan de voorzijde. Het raam biedt een leuk uitzicht op het groene plantsoen. 

De badkamer is geheel betegeld in een lichtgrijze kleurstelling. De sanitaire uitrusting bestaat uit een ligbad, een douchecabine, een toilet en een wastafelmeubel met spiegel, verlichting en bijpassende wandkast. Zowel het ligbad als de douchecabine zijn uitgerust met een thermostaatkraan. De dakkapel is uitgevoerd met een elektrisch bedienbaar rolluik.

Tweede verdieping

De trapopgang naar de 2de verdieping is afsluitbaar middels een deur. Zo gaat de warmte van de 1ste verdieping niet verloren naar boven. 

Door het plaatsen van systeemwanden is deze verdieping ingedeeld met een voorzolder, een 4de slaapkamer en een bergkamer. Allereerst bereikt u de voorzolder, die op dit moment is ingericht als kantoor. Er is een radiator voor de verwarming, een raam voor de daglichttoetreding en een “Coolbuddy” airconditioner voor een aangenaam klimaat. Deze kan zowel koelen als verwarmen. 

Slaapkamer 4 heeft een brede dakkapel, die dit tot een volwaardig slaapvertrek maakt. Onder de dakkapel zit een praktische bergruimte, die bereikbaar is via 2 schuifdeuren. 

De bergkamer is door het plaatsen van een dakvenster eenvoudig om te vormen tot 5de slaapkamer.

Tuin

De voortuin is ingericht met een gevarieerde beplanting. De oprit is voorzien van klinkerbestrating en kan ruimte bieden aan meerdere auto’s.  

Aan de voorzijde van het perceel loopt de straat. Hier rijdt puur bestemmingsverkeer voor de 4 huizen die aan deze straat zijn gelegen. Het plantsoen is ingericht met hoofdzakelijk gras en wat bomen. Een ideale locatie voor uw kinderen om heerlijk buiten te spelen. Naast dit plantsoen bevinden zich een groot aantal openbare parkeerplaatsen. 

De achtertuin kan met recht een heerlijke onderhoudsvriendelijke leeftuin genoemd worden. Als gevolg van de gunstige ligging op het zuiden kunt u hier maximaal van de zon genieten. Tegen de achtergevel is een elektrisch bedienbaar zonnescherm aanwezig, zodat u ook altijd een schaduwplek kunt creëren. De verdere inrichting bestaat uit sierlijke bestrating, een rondvormige border en een bolacacia. Er is een houten tuinberging, een overkapping voor de containers en de houten erfafscheiding zorgt voor privacy. Via de afsluitbare poort bereikt u het burenpad, dat u naar de openbare weg brengt.

Bijzonderheden

ALGEMEEN

De vloeren van alle woonlagen in het huis zijn van beton. Optimale isolatievoorzieningen aanwezig; vloer-, dak-, spouwmuurisolatie en volledig dubbel glas. “Nefit Topline” CV-installatie van 2011. Draai-/kiepvensters in het gehele huis. Elektrisch bedienbare rolluiken aanwezig ter plaatse van de zijgevel van de woonkamer en de achterzijde van de 1ste verdieping. Airconditioner aanwezig op de 2de verdieping. Voorzien van alarminstallatie. In 2018 is een nieuw bitumen dak aangebracht op de aanpandige berging. Elektrisch bedienbaar zonnescherm aan de achtergevel.

DE PLUSPUNTEN


-	Alleen bestemmingsverkeer in de straat
-	Ruim groen plantsoen aan de voorzijde
-	Maar liefst 4 slaapkamers (5 mogelijk)
-	Alarminstallatie aanwezig
-	Berging vanuit het huis bereikbaar; voorzien van elektra en verwarming
-	Nieuw bitumen dak op de berging (2018)
-	Oprit voor meerdere auto’s 
-	Diverse openbare parkeerplaatsen in de directe nabijheid
-	Onderhoudsvriendelijke tuin op het zuiden
-	Gunstig gelegen ten opzichte van autosnelwegen A2 en A15

Kenmerken