Aankoopmakelaar

Overweegt u een huis te kopen? Ons advies: schakel een makelaar in.

Verborgen gebreken blijven bij Van Arendonk Makelaardij niet lang verborgen. Ook als u een huis wilt kopen raden wij u daarom aan ons in te schakelen. U verdient uw geld altijd terug. Ook hier geldt weer, een huis kopen doet u niet elke dag. Vooral op bouwkundig gebied is het raadzaam een expert bij de hand te hebben.

U twijfelt misschien over de aankoopprijs. Als aankoopmakelaar geven wij u de reële marktwaarde van het huis dat u op het oog hebt. Vanuit een objectieve kijk. Weet u precies waar u aan toe bent.

Voor een huis dat u graag wilt kopen betaalt u al snel te veel.

U hebt voor uw gevoel het ideale huis gezien. Dan is het de hoogste tijd een objectief aankoopmakelaar in te schakelen. Hij ziet wat u niet ziet. Zonder 'roze bril'. Van Arendonk Makelaardij vindt eventuele verborgen gebreken. En hij geeft u een eerlijk, objectief advies. Hij behoedt u voor misstappen. U krijgt van ons een marktconforme prijs. U weet dan precies waar u aan toe bent. Dat maakt het nemen van een beslissing een stuk makkelijker.

U loopt geen risico.

Als kosten hanteren wij een percentage over het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke koopsom. Mocht de koop niet doorgaan, dan worden geen hoge annulerings- of intrekkingskosten van de aankoopopdracht in rekening gebracht. Het gaat hier in elk opzicht om een win-win situatie. Dat maakt het voor u extra aantrekkelijk.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden als aankoopmakelaar? Neem dan contact met ons op per telefoon: 0418-584258 of via e-mail: info@vanarendonkmakelaardij.nl