Makelaar Culemborg

Culemborg is een mooie historische vestingstad. De stad telt ruim 28.000 inwoners, De kwaliteit van Culemborg wordt onder meer bepaald door de fraaie ligging aan de rivier de Lek. Bovendien zijn er veel voorzieningen en biedt de stad een dynamisch woon-, werk- en leefklimaat.

Centrale ligging

Geografisch ligt Culemborg zeer gunstig direct aan de oprit naar de A2. Binnen 20 minuten is Utrecht bereikbaar en binnen 30 minuten staat u in 's-Hertogenbosch. Voor niet-automobilisten is er het NS-station Culemborg, dat binnen het net van spoorverbindingen in ons land een centrale plaats inneemt. Dit station heeft rechtstreekse verbindingen naar onder andere Utrecht en 's-Hertogenbosch.

Voorzieningen

In het historische centrum vindt u diverse winkels, een theater en horecagelegenheden, waar het aangenaam vertoeven is. Voor uw dagelijkse boodschappen is er een ruime keus aan supermarkten. Ook zijn er legio sportverenigingen. Bovendien is er de jachthaven "De Helling" met 250 vaste ligplaatsen. 

Scholenaanbod

In Culemborg vindt u een ruim aanbod aan basisscholen. Ook het voortgezet onderwijs is vertegenwoordigd. VMBO, HAVO, VWO en Gymnamium het is allemaal beschikbaar. Voor de hogescholen en universiteiten kunt o.a. in Utrecht en 's-Hertogebosch terecht; daar bent u per trein binnen respectievelijk 20 en 30 minuten.