Makelaar Hellouw

Hellouw is één van de dorpen van de gemeente West Betuwe en heeft circa 1.000 inwoners. Het dorp heeft een centrale ligging in Nederland. Gunstig gelegen ten opzichte van snelwegen A2 en A15, zodat u de steden Utrecht, ’s Hertogenbosch en Rotterdam snel kunt bereiken.

 

Hellouw

Hellouw is een vriendelijk dorp gelegen in een uniek gebied aan de rand van de Betuwe. Vanaf de Waalbandijk geniet u van schitterende vergezichten over het schilderachtige rivierenlandschap. Vanaf de dijk in Hellouw heeft u direct toegang tot “De Crobsche Waard”. Een natuurgebied van 78 hectare, dat bestaat uit plassen, houtopstanden, grasland en stranden. 

 

Voorzieningen

Hellouw heeft een zeer sociaal karakter. De stichting Dorpsbelangen zet zich in voor een goede leefbaarheid. De basisschool staat zeer goed aangeschreven. Er is een bloeiend verenigingsleven. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld; er zijn busverbindingen naar het NS-station van Gorinchem en Geldermalsen.

 

Boodschappen

Uw zuivelproducten koopt u bij Zuivelboerderij Noordam. Bij het Polderwinkeltje vindt u overige streekproducten. Uw boodschappen kunt u doen in de supermarkt in de naastgelegen dorpen Herwijnen en Haaften. Voor uitgebreidere winkelvoorzieningen kunt u terecht in de regiosteden Zaltbommel, Geldermalsen, Leerdam en Gorinchem.