Verkoopmakelaar

De verkoop van uw huis gaat veel verder dan een bord in de tuin.

Wat Van Arendonk Makelaardij doet is de verkoopkansen van uw huis op een slimme manier verhogen. Natuurlijk gaan wij voor de hoogst mogelijke prijs. Die heeft alles te maken met locatie, bouwkundige kwaliteit, de vraag in de markt, het soort huis, enz.  U krijgt daarvan een duidelijk overzicht van ons. Vervolgens adviseren wij u over de vraagprijs.

De volgende stap is uw huis op een unieke manier 'zichtbaar' te maken. Met inzet van alle middelen, waarbij u zeker ook aan de sociale media moet denken. Hierop zijn wij zeer actief en wij hebben daar veel resultaat mee. Wij zorgen ervoor dat de juiste mensen geïnteresseerd raken. Met maar één doel voor ogen: uw huis zo snel mogelijk verkopen voor de prijs die wij samen met u hebben vastgesteld.

Wie in deze omgeving iets zoekt kan niet om uw huis heen.

Wij zijn een snelle en flexibele makelaardij en wij schakelen alle nieuwe verkoopmiddelen in. Zo maken wij steeds meer gebruik van luchtfotografie. Dat geeft uw huis net dat extra iets mee. Met een 3-dimensionale virtual reality tour brengen wij elk hoekje van uw huis op de meest aantrekkelijke manier in beeld. Net echt, zeg maar. Daarvoor schakelen wij professionele fotografen in. Een uitgekiende facebook-campagne maakt het compleet. Dus het bord in uw tuin is nog maar het begin.

Meer weten?

Wilt u meer weten over uw verkoopkansen? Neem dan contact met ons op per telefoon: 0418-584258 of via e-mail: info@vanarendonkmakelaardij.nl