Makelaar Tuil

Tuil is een charmant dorp in de gemeente West Betuwe. Het dorp telt 983 inwoners. In en rondom Tuil kunt u heerlijk recreëren en genieten van de prachtige omgeving. Aan de noordzijde grenst het dorp aan het weidse polderlandschap. Aan de zuidzijde grenst Tuil aan de mooie rivier de Waal. 

 Algemeen

Door de komst van de grote nieuwbouwwijk “Klingelenberg” is het dorp de laatste jaren aanzienlijk gegroeid en zijn er veel jonge gezinnen komen wonen. Door deze uitbreiding werd in 2014 basisschool “De Klingelenburg” gebouwd. Ook tussen- en naschoolse opvang worden hier gefaciliteerd. Tuil laat tegenwoordig een vooruitstrevende indruk achter en vormt een plezierige gemeenschap.

 

Bereikbaarheid

Voor forenzen ligt dit dorp zeer centraal in Nederland. De op- en afrit van de snelweg A2 (bij Waardenburg) bevindt zich op slechts 1 kilometer vanaf Tuil. De gezellige regiostad Zaltbommel is binnen 5 autominuten te bereiken.

 

Openbaar vervoer

Ook het openbaar vervoer is goed geregeld; er zijn busverbindingen naar het NS-station van Geldermalsen, Gorinchem en Zaltbommel. Samengevat: Centraal wonen in Nederland en toch de ruimte en vrijheid om te genieten van het buitenleven.