Makelaar Waardenburg

Waardenburg heeft circa 2.300 inwoners en is één van de dorpen van de gemeente West Betuwe. Aan de noordkant van het dorp ligt het poldergebied met panoramische vergezichten over de weilanden. Aan de zuidkant grenst het dorp aan de dijk en uiterwaarden van de levendige rivier de Waal. 

Voorzieningen 

In Waardenburg vindt u twee basisscholen en diverse winkelvoorzieningen, onder andere een grote Coop supermarkt, een warme bakker, een ambachtelijke slager, een bloemist en een kledingzaak. Ook heeft het dorp sportfaciliteiten zoals een voetbal-, tennis- en judovereniging.

 

Bereikbaarheid

Het dorp heeft een gunstige geografische ligging tussen Utrecht en 's-Hertogenbosch en ligt direct aan de oprit van de A2. Ook de A15 is binnen enkele autominuten te bereiken. 

Het openbaar vervoer is goed geregeld. Er zijn busverbindingen naar het NS-station van Zaltbommel, Geldermalsen en Gorinchem.

 

Recreatie

In en rondom Waardenburg kunt u heerlijk recreëren en genieten. Vanuit het dorp kunt u wandelen in de polder, op de dijk en in het bos van Landgoed Neerijnen. Dit is één van de weinige grote landgoederen in het rivieren-gebied. U vindt er het indrukwekkende kasteel Waardenburg en het statige Huis Neerijnen.