Makelaar Spijk

Spijk is een charmant dorp in de gemeente West Betuwe in de provincie Gelderland. Het ligt op de plek waar het Merwedekanaal uitkomt in de Linge. Een eldorado om te wandelen, fietsen en te varen. Aan de overzijde van de rivier ligt Arkel, dat u kunt bereiken middels een voetveer. In Spijk vindt u een aantal historische gebouwen, zoals de kerk uit de 14de eeuw en diverse boerderijen.

 

Voorzieningen

Spijk heeft een basisschool, een speeltuin, ijsclub- en een voetbalvereniging. Dorpshuis “De Lindehof” is het centrum van de overige sociale en verenigingsactiviteiten. In het nabijgelegen Heukelum vindt u een jachthaven. Voorzieningen als winkels, horeca, voortgezet onderwijs, zwembad en theaters vindt u op 4 kilometer afstand in de vestingstad Gorinchem.

 

Golfbaan The Dutch 

Even buiten Spijk bevindt zich golfbaan “The Dutch”. Dit is een Inland Links Golfcourse op International Championship niveau en ontworpen door de beroemde Schotse golfer en topdesigner Colin Montgomerie. De baan is aangelegd volgens de allerhoogste Europese normen. 

 

Bereikbaarheid 

Spijk heeft een gunstige geografische ligging en ligt slechts enkele autominuten verwijderd van verkeersknooppunt Gorinchem (A15 - A27). In het nabijgelegen Gorinchem vindt u het NS treinstation met directe verbindingen naar Dordrecht en Geldermalsen.