Makelaar Herwijnen

Herwijnen, een schitterend stukje Nederland aan de rand van de Betuwe. Een gebied van kronkelige dijken omringt door boomgaarden aan de altijd levendige rivier de Waal. De Waal stroomt door een luisterrijk landschap van uiterwaarden en natuurgebieden en passeert daarbij het typische dijkdorp Herwijnen.

 

Herwijnen

Het dorp is gelegen in de gemeente West Betuwe. Het is een gezellig dorp met een rijk verenigingsleven, dat is zich veelal afspeelt in dorpshuis "De Poort". Sporten kunt u in de sportschool, de sporthal of op het voetbalveld.

 

Voorzieningen

Herwijnen heeft diverse winkels, zoals o.a. een supermarkt, warme bakker, drogist, slijterij en een bouwmarkt. Op de weekmarkt kunt u terecht bij de groentenman, kaasboer, poelier en de visboer. Herwijnen heeft een christelijke en een openbare basisschool. Bovendien is er een BSO.

 

Ligging en bereikbaarheid

De geografische ligging is centraal te noemen. Snelwegen A15, A2 en A27 liggen slechts enkele autominuten van het dorp verwijderd. De steden Rotterdam, Utrecht, ’s-Hertogenbosch en Breda zijn hierdoor goed bereikbaar. Meer informatie vindt u op www.westbetuwe.nl