Makelaar Vuren

De levendige rivier de Waal stroomt door een aantrekkelijk stukje Nederland met schilderachtige

vergezichten en uiterwaarden met unieke ecologische waarden. Het Gelderse dorp Vuren ligt in dit prachtige gebied, net voor de grens met Zuid-Holland.

 

Voorzieningen 

In de dorpskern van Vuren vindt u winkels voor uw dagelijkse boodschappen. Tevens vindt u in Vuren basisonderwijs, bso en peuteropvang. Het dorp heeft een bruisend verenigingsleven, waaronder diverse sportverenigingen. Langs de dijk kunt u heerlijk recreëren en na een wandeling wat eten of drinken in herberg “De Swaen”, restaurant “Oud Vuren” en bij de “Fortwachterij” van Fort Vuren”.

 

Gorinchem

Voor uitgebreide voorzieningen kunt u terecht in de nabij gelegen regiostad Gorinchem. Gezellig winkelen, een terrasje pakken, uit eten, naar het theater of de bioscoop? Gorinchem heeft het allemaal! Bovendien is er een NStreinstation.

 

Bereikbaarheid

De centrale ligging binnen Nederland maakt Vuren tot een gewilde woonplaats. De snelwegen A2, A15 en A27 bevinden zich op enkele autominuten afstand. Vanuit het dorp zijn er busverbindingen naar de grotere kernen Gorinchem en Geldermalsen. Meer informatie over Vuren vindt u op de internetsite van de gemeente West Betuwe.

 www.westbetuwe.nl