Makelaar Opijnen

Opijnen is een landelijke gelegen dorp met ca. 1.200 inwoners en behoort tot de mooie gemeente West Betuwe. Het dorp is gelegen aan de noordoever van de rivier de Waal. De omgeving nodigt uit tot een heerlijke fietstocht, wandeling of een struinroute in de uiterwaarden. In de zomer is het heerlijk vertoeven op één van de strandjes.

 

Opijnen

Een eigenlijke dorpskern heeft Opijnen nooit gehad. Men woonde aan de dijk of in de straat (de Zandstraat). Door de jaren heen is Opijnen flijnk gegroeid. Met name door de realisatie van de fraai opgezette nieuwbouwwijk ’t Zandpad”. U zult het met ons eens zijn. Wat een fijn dorp! In de eerste plaats om te wonen, maar zeker ook om te genieten van de wonderschone natuurrlijk omgeving.

 

Voorzieningen 

Opijnen is een prettige omgeving voor opgroeiende kinderen. Het dorp heeft een openbare basisschool. Voor voortgezet onderwijs kunt u terecht in de nabij gelegen regiosteden Tiel, Geldermalsen of Zaltbommel.

Voor uw dagelijkse boodschappen kunt uterecht in het naastgelegen Waardenburg.

 

Bereikbaarheid

Het dorp heeft een gunstige geografische ligging tussen Utrecht en Den Bosch. De oprit naar de A2 en A15 zijn binnen 5 autominuten bereikbaar. Het centrum van de grotere kernen Geldermalsen, Zaltbommel en/of Tiel ligt op 10 autominuten, evenals de diverse NS-stations.